Man ska aldrig sluta tro - Del 2

Här kommer andra delen, även den kort :o men hoppas ni kommer gilla den i alla fall :)♥


När jag vaknar nästa juli-morgon och solen har lyckats ta sig in genom gliporna mellan mina rullgardiner som även dem är gröna så nästan hoppar jag upp ur sängen.

Jag kastar i mig frukosten och just när jag sköljt ur min flingskål och är påväg att gå upp till mitt rum så kommer mamma iklädd en gul tunika och hon håller just på att sätta in sina små vita örhängen. Själv har jag inga örhängen, mamma älskar sina, varje gång vi ska någonstans så måste hon byta örhängen och det tar minst 10minuter för henne att bara välja vilka hon ska ha! Förmodligen därför vi alltid blir försenade till allt...
"God morgon, gumman" säger hon och trycker in ena örhänget.
"Go' morgon, mamma" svarar jag och ställer in min flingskål i diskmaskinen.
" Vi hade tänkt och åka och handla idag.."
Jag suckar, varför just idag? Jag som skulle forsätta skaffa besökare.
" ..och vi ska åka direkt så du får göra dig klar för vi åker snart." fortsätter hon.
"Måste jag?"
"Ja, vi ska köpa nya kläder till oss allihop på den där sommar marknaden i stan."
Jag gör som hon säger och går upp på mitt rum och byter om till en klänning och kastar en längtande blick mot datorn. Vi ska nog inte vara borta så länge så jag hinner kolla stardoll när jag kommer hem.

Vi är på marknaden hela dagen och den var inte liten heller, marknaden var enorm och vi fick stanna och sitta ner flera gånger på parkbänkar som stod här och var för att dricka en smula vatten eller bara för att ta skydd ifrån den brännheta solen. Vi köpte massor av saker, jag fick några nya par shorts, några linnen, en bikini och 10 par hårsnoddar, mamma och pappa köpte bara massa tråkiga saker, några kläder till dem själva men dem fastnade för ganska mycket annat också så när vi kommer hem så får vi bära varsin full kasse var, fylld med saker, och pappa får bära två.
Äntligen hemma så är klockan ganska mycket men jag kan inte hålla mig ifrån datorn så jag loggar snabbt in på stardoll och blir väldigt besviken. Jag har fått 3 gästbokskommentarer och en albumkommentar.
Så liten respons av mitt arbete hade jag inte velat ha. Jag suckar och går isäng.

Varför var det så få besökare? Jag besökte ju minst 50 pers igår! Mer än 3personer borde väl ha besökt tillbaka?
Jag ligger vaken tills det blir ganska sent efter att ha legat och grubblat över det, men jag intalar mig själv att "imorgon är en ny dag" och tillslut somnar jag.


//LadyElvira99

Kommentarer
Postat av: anonym

meeeer!!

Svar: Ska bli! Del 3 är ute snart! ;) //LadyElvira99
zerosvtest.blogg.se

2013-07-01 / 18:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
bloglovin

RSS 2.0