Ny butik, Fever

 
 

En ny butik har anlänt till starplaza med namnet Fever.

En väldigt passande butik med sommarplagg och sommarfärger, nästan lite likt LE i alla fall med färgerna på plaggen måste jag säga.

Deras loggor är sjukt lika på färgerna i alla fall.
 
Men det är väl sommarens färger :]

Var det på tiden att stardoll kom med en ny butik?


//LadyElvira99

Kommentarer
Postat av: Feedback till LadyElvira99

1. Det första jag lägger märke till är att du sparar dina bilder i helt fel format, vilket ger bilderna det pixliga/korniga utséendet. För att få snygga och skarpa bilder så ska de alltid sparas i filformatet PNG och inte JPEG.

2. När man inte ska fylla sina inlägg med särskilt mycket text så behöver man inte heller använda lika mycket mellanrum. Längre texter kan behöva "andas" för att det inte ska bli jobbigt för ögat. Alltså, man behöver ej göra ett/flera mellanrum mellan varje enskild mening/bild. Och det kommer inte heller att göra inlägget längre än vad som behövs.

3. Här tänker jag speciellt på ditt inlägg om troféerna. Vi på Zerosv går lite efter att inte göra inläggen onödigt mycket längre än vad som behövs. Bilderna om varje enskild trofée hade kunnat läggas brevid varandra och ändå fått plats i inlägget. Och sen vill vi ju att inläggen ska se snygga ut, så om man ska klippa och klistra med flera bilder i paint så får man dra fram perfektionisten inom sig och placera allt på ett snyggt sätt. Om du sett mina två senaste inlägg om starpointbelöningarna och troféerna så förstår du vad jag menar xD

4. För övrigt så gillar vi att du är så engagerad!
// RosaSmurf

Svar: Haha, tack, jo de flesta av de där sakerna har jag tänkt på, men ska försöka förbättra det nu! :) //LadyElvira99
zerosvtest.blogg.se

2013-06-27 / 17:51:22
URL: http://stardollzerosv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
bloglovin

RSS 2.0